За нас


Най-големият цех за обработка на метали и ремонт на автомобили в Южна България- "Оптела" АД.


Автосервизът е създаден през 2001г. за обслужване на автомобилния парк на „Оптела” АД , а от 2008г се преустройва като независим автосервиз за обслужване на автомобили в след гаранционен период.

Изградени са 16 работни места за ремонт на автомобили, автотенекеджийско и автобояджийско отделение с модерна камера за боядисване, два канала – за извършване на ГТП и за ремонт на леки и тежки, камиони и автобуси. Също така е обособена е зона за техническо обслужване с отделения за смяна и ремонт на гуми, смяна на масла и филтри, автомивка и др.

На база на възможностите, които има опитния персонал автосервизът предлага на своите клиенти 24 часа, 7 дни в седмицата бързо, качествено и изгодно денонощна пътна помощ, покриваща цялата територия на Рeпублика България.

Ако искате да научите повече информация за автосервиз "Оптела" посетете следната страница   "За нас, нашите цели и история".


Ние предлагаме работа за специалисти от всички сфери на авторемонтната дейност и възможност за професионално развитие на стажанти. От кандидатите се очаква инициатива и висока степен на отговорност при изпълнението на възлаганите задачи. Ако нашето предложение Ви е заинтригувало тогава посетете страница "Свободни работни места".