Новини

След като BMW X6 се радва на доста голям успех, баварците от BMW решиха да направят по-компактна и достъпна негова версия. Ето я и нея. Представяме ви новото BMW X4.

02.10.15 г.След като BMW X6 се радва на доста голям успех, баварците от BMW решиха да направят по-компактна и достъпна негова версия. Ето я и нея. Представяме ви новото BMW X4.

Read More

Снимки на новия пикап Fiat Toro разпространи бразилското издание NovidadesAutomotivas. Кадрите са заснети в завода на компанията в Пернамбуко, където моделът ще се произвежда. Италианският пикап разполага с отваряща се на две части задна врата, става ясно от снимките. Впечатление правят също така задните LED фарове, както и динамичната предна част.

02.10.15 г.Снимки на новия пикап Fiat Toro разпространи бразилското издание NovidadesAutomotivas. Кадрите са заснети в завода на компанията в Пернамбуко, където моделът ще се произвежда. Италианският пикап разполага с отваряща се на две части задна врата, става ясно от снимките. Впечатление правят също така задните LED фарове, както и динамичната предна част.

Read More